U bent hier

afscheid Hans Waardenburg

Dinsdag 3 maart 2020 waren cliënten, ervaringsdeskundigen, medewerkers en externe relaties uitgenodigd voor de afscheidsreceptie van Hans Waardenburg, Raad van Bestuur. De afscheidsreceptie vond plaats in Brasserie Dok16 in Middelharnis. Hans gaat nu genieten van zijn prepensioen. Na vele handen te hebben geschud, nam Hans het woord en trapte daarmee zijn eigen afscheidsreceptie af. Hij vertelde trots terug te kijken op de afgelopen zes jaar dat hij bestuurder was van Zuidwester. Hans had bijzondere aandacht voor de ervaringsdeskundigen. “Toen ik bij Zuidwester kwam was ik ontzettend onder de indruk van de ervaringsdeskundigen. Ik draag hen een warm hart toe.”
Hans had Petri Embregts, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg, uitgenodigd om een korte lezing te geven over het belang van ervaringsdeskundigen en de meerwaarde voor een organisatie als Zuidwester.
Na de lezing ontving Hans Waardenburg dankwoorden van Leen van Winkelhof, lid van de Centrale cliëntenraad en Jan van Hassent, voorzitter van de Ondernemingsraad. Leo Schoots, voorzitter Raad van Toezicht sloot af met de woorden: “Jij was altijd enorm betrokken bij de cliënten en medewerkers. Jij zette de cliënt centraal en zag het belang van een goede samenwerking binnen de driehoek: cliënt, verwant en medewerker. Je hebt nieuwe woorden op de kaart gezet binnen Zuidwester, zoals ‘De driehoek’, maar ook ‘Mijn Plan’, Dit vind ik Ervan en Kennis & cultuurdagen. Deze nemen we met ons mee naar de toekomst. We wensen jou een waardevol leven en zinvolle invulling van je dag.”

TIjdlijn afbeelding: 
Tijdlijn datum: 
dinsdag, 3 maart 2020